Gäddfärsqueneller recept

Gäddfärsqueneller i Vitvinssås & Broccoliris

Gäddfärsqueneller i Vitvinssås & Broccoliris

Blev en hel del fisk under säsongen som det lades ned lite tid på, så därför känns det extra tacksamt att plocka ut frysen och ”förfina” innan säsongen 2014 börjar

Helgens himmelska härligheter!

Gueuzeifierade gäddfärsqueneller med musselsås och gueuzeinjecerade musslor samt ugnsrostad svartkål på tallriken njöts tillsammans med Boon Oude Geuze Black Label från Boon och La Grande 1o från La Rulles i glasen…

Gäddfärsqueneller

Gör så här. Skär fisken i bitar och finfördela snabbt i en matberedare. Passera färsen genom en finmaskig sil med hjälp av en sked

Gäddfärsqueneller

Smält smör till panaden i en tjockbottnad kastrull. Rör ned mjöl och späd med mjölk och låt det koka några minuter