Toppa med smör eller fast/flytande margarin och lite rapsolja. Ungsstekt gädda på mitt vis. Toppa med smör eller fast/flytande margarin och lite rapsolja
Smör. Jag är ingen fantast av gädda men det här receptet på gädda i ugn är verkligen supergott. Smörj en aluminiumfolie med smör, lägg dit fisken, klicka på smör och
Blanda smöret och mjölet i en liten skål. Red den genom att klicka i smör-mjölblandningen och rör om. Blanda i det mjuka smöret och vispa till en jämn smet
Stek gäddan i smör någon minut på varje sida så att den får lite yta. Smör. Inte ofta jag tillagar gädda och kanske skulle till exempel gös ha passat lite bättre i den här rätten
Ingredienser 1 kg gädda , 1-1. 5 5 msk smör 1 st purjolök(ar) 1 st morot 1 st citron(er) 1 knippa(en) persilja 1 knippa(en) dill 1 st lagerblad 4 st vitpepparkorn , 4-5, krossade 0 odefinierad salt Köp receptet
Stek sen löken i lite smör, och blanda sen i resten av ingredienserna förutom fisken och räkorna. Och ytterligare en annledning till att jag gjorde den just idag, det var för att alla jag har nämnt gädda för har rynkat på näsan och sagt att det inte är gott
Han är en baddare på att fiska och han lovade dra upp gädda vid vår stuga. Forma små biffar av fiskmassan och stek i smör i het panna, nån minut per sida, så att de får en vacker färg och blir fasta inuti
Smält smöret och låt svalna. Rör till en slät smet och addera därefter det avsvalnade smöret. Dra kastrullen från plattan och blanda ner det rumstempererade smöret och häll sedan fudgeblandningen över kakan, tag inte bort kakan från den löstagbara formen