Rör i varmt kaffe och rom, sedan den varma smälta chokladen. Men visste ni att gäddan kan bli 25 år gammal, kroppen har 206 ben och geten har bara två spenar. 2 msk mörk rom (valfritt) . 2 msk mörk rom (valfritt)
På våren, omkring påsk, fullständigt kokade den över med lekande mört, abborre och gädda. På våren, omkring påsk, fullständigt kokade den över med lekande mört, abborre och gädda
Hjärtat drog upp gädda efter gädda men jag försökte kämpa på att få en själv. Visserligen full med rom så den var ju mest bara fet men jag är glad för det
Eftersom jag under hela barndomen varit med och tagit hand om löjrom, där en fisk innehåller bara en bråkdel av vad gäddan innehåller så kanske ni kan förstå min exstas över gäddansrom
Om gäddan hade rom så låt den koka med och använd den som extra garnering. Rensa och filéa gäddan, spara ben och huvudet, men ta bort gälarna ur huvudet, spara även det som man skär bort från insidan av slaksidan samt det som finns runt fenorna