gädda. kolja. Ugn 225 - 250 grader. Gnid in fiskfiléerna med salt och låt dem ligga en liten stund. Smält 2 msk av smöret, blanda i äggulan och smaksätt med lite vitpeppar
torsk, lax, gädda, abborre, röding, kolja, uer eller sej. Recept glutenfria mjölkfria fiskburgare. Ibland hittar man fiskburgare i frysdisken, men de är gjorda på gammal fisk och inte så goda
Använd kokta fiskrester av t ex gös, gädda, torsk, kolja eller kummel. DAGENS RECEPT 14-12-30LUTFISKSUFFLÉEn lutfisksufflé är bland det godaste man kan göra av de rester man har kvar sedan julaftonens lutfiskmiddag
600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta. 600-700 g fiskfilé, tex rödspätta, gädda, kolja eller sej (jag tog rödspätta
(torsk, kolja, gös, gädda). (torsk, kolja, gös, gädda). DAGENS RECEPT 13-09-10. FISKFILÉER I KRYDDSÅS. Fisk är härlig mat, bra för både kassa och figur