Lägg fisk, purjolök, äggula, soja, madeira, salt och ingefära i matberedare och kör till en smet. Totalt blev det 440 g filead gädda, så små var de. En tredjedels purjolök 1 ägg, delat i gula och vita 1 msk soja av japansk standardsort 1 msk madeira, hade jag haft mirin hemma hade jag tagit det 1 tsk salt 10 g ingefära 1 blad kombu. Riv ingefära fint 3. 10 g ingefära
Recept Två delar kanel, en del ingefära och en del nejlika. Gädda varje plåt i 225 grader i 5 minuter. Äntligen fick jag till ett hälsosamt recept på en god pepparkaka
1/4 tsk ingefära. 1/4 tsk ingefära. Arkiv Digital. Fars dag är det visst denna söndag. Därför önskar jag alla som har den positionen en bra fortsättning på dagen och hoppas ni haft det bra
Här funkar vilken vit fisk som helst, men eftersom vi fått gädda så tar jag den. Lägg fisken i en matberedare och lägg i fisksås, koriander, chili, vitlök, ingefära, limeskal, limejuice, limeblad och mixa igen tills allt är en slät blandning
vilken fisk du vill ex gädda. Häll i olja i en stor kastrull/gryta och fräs vitlöken,ingefäran en liten stund, häll sedan i vattnet och fiskbuljongen med riset