Gäddfärsbullar (Queneller) med örtsås och potatisGädda hör tyvärr till en dom mest underskattade matfiskarna, mest beroende på att den anses ”benig” och tillhör epitetet skräpfisk MorinsMatMedia
Kryddpepparfiskgädda. Blanda crème fraiche med yoghurten, den malda eller fint stötta kryddpepparn och dragonen. 2 tsk dragonMatklubben.nu
Heta krabbkakor sweet chili 300 g fast vit fiskfilé t ex gädda. 1-3 msk Blue Dragon hackad röd chili. 1 ½ dl Blue Dragon Sweet Chili dipping sauce Matklubben.nu
Fiskpannadragon. 5 kg hel fisk) t ex gädda. Skala och skiva löken. Fräs löken i matfettet i en traktörpanna. Tillsätt örterna Matklubben.nu
Queneller 400 g skinnfri fiskfilé, t ex lax eller gädda. 1,5 krm dragon. Dela fisken i mindre bitar. Finfördela dem tillsammans med salt, peppar, potatismjöl och äggvita i matberedare Coop