Fyllning till smörgåstårta recept

0 Spara
Smörgåstårtor till dop

Smörgåstårtor till dop

De skulle vara helt lökfria så det vart en fyllning med coleslow och en med tonfiskfyllning. Sen var det några som var fisk och skaldjursallergiker så då gjorde jag en mindre med leverpastejfyllning och coleslow
81 Spara
Smörgåstårta

Smörgåstårta

Börja med att blanda ihop ingredienserna till fyllningarna i olika skålar. Bred ut första fyllningen över brödet
79 Spara
Smörgåstårta.

Smörgåstårta.

Fyllningar. Lycka till. Blanda ihop leverpastejen med Bostongurka och 1 dl vispgrädde till en smet. Skär bort alla kanter på brödet
38 Spara
Gills smörgåstårta

Gills smörgåstårta

Bred ut resterande av tonfiskröran och resten av fyllning två. Täck kanterna runt om med den kokta skinkan, du kan bre lite av fyllningen på kanterna så fastnar skinkan bättre
20 Spara
Smörgåstårta á la club sandwich.

Smörgåstårta á la club sandwich.

10Mumsig klassiker med bacon, kyckling och majonnäs – nu som smörgåstårta. Ingredienser2 paket bacon (à 140 g)1 grillad kyckling10 soltorkade tomater i olja1 dl majonnäs3 dl matyoghurt (10 %)1 dl finskuren gräslök1 tsk dijonsenap1/2 tsk salt1 krm peppar18 stora skivor formbröd (gärna fiberrikt)400 g färskost av philadelphiatyp (rumsvarmt)1 dl körsbärstomater (gärna gula och röda)ruccola till garneringGör så härStek baconet knaprigt i en stekpanna. Lägg på hälften av fyllningen, 1/3 av skivorna bröd och resten av fyllningen
18 Spara
Smörgåstårtor

Smörgåstårtor

Smörgåstårta med skinka och ostFyllning. Jag har inga exakta mått, man får anpassa efter hur stora bottnarna är och hur mycket fyllning man vill ha (mycket rekommenderas)
17 Spara
Smörgåstårta

Smörgåstårta

Det är en coleslaw fyllning och en avocadoröra i och sen dekorerad med grönsaker, ägg,rom och räkor. Här kommer en smörgåstårta som jag gjorde till min systersonsdop
17 Spara
Smörgåstårta

Smörgåstårta

lägg sedan på "locket" och lägg plast över och låt vila tills nästa dag. Häll havregryn i en bunke och häll över det heta vattnet låt stå och svälla tills det är ljummer (37 grader). Värm mjölken och oljan till 37 grader och lös upp lite av jästen i spadet häll i resten av vätskan samt de avsvalnade havregrynen, sirapen, salt och brödkryddor gör en deg som inte är allt för fast stjälp upp i 2 smörade och mjölade sockerkaksformar eller i en mindre långpanna låt degen jäsa i ca 40 min och grädda sedan i 175 grader mellan 40 min och en timme (allt beror på ugn och vad du använder för form) dela sedan de svala bröden på tre bottnar. Fyllning 1 läggs på första botten, lägg på nästa botten. Fyllning 2. Fyllning 1. Fyllning 2
Sökförslag och sidor