Skala och hacka löken. Skala och tärna morötterna fint. Ansa svamp och selleri. Tärna dem. Fräs lök, morötter, selleri och svamp i lite matfett tills grönsakerna mjuknar och har fått lite färg
Fortsätt så tills alla pastabitar har blivit till fyllda rullar. Pastarullar 4 portioner 1 pkt Färska lasangeplattor 1 förpackning skivad skinka 1-2 Mozarellaostar Tomatsås (du som är duktig gör din egen, vi andra köper färdig) 1 zucchini Skär zucchinin i centimeterstora bitar
Upprepa tills alla plättarna är fyllda. Köttfärsfyllda pastastubbar. Skär pastarullarna i ca 4 bitar per rulle och ställ på högkant i ost-tomatsåsblandningen
Dessa mycket smarriga cannelloni, fyllda med tre sorters ost, käkade vi för ett tag sedan. Se till att såsen kommer ner mellan pastarullarna också (jag brukar fösa isär rullarna lite försiktigt med en stekspade så att såsen kan rinna ner mellan dem)
Häll såsen över pastarullarna. 200 g färsk spenat (använd 1/3 till att fylla pastarullarna med). 200 g färsk spenat (använd 1/3 till att fylla pastarullarna med)
Ha gärna lite olja i botten av ugnsformen så fastnar inte pastarullarna lika lätt. 1. Hetta upp en panna med smör och stek kycklingfiléerna med salt och peppar