Fyllda pannbiffar recept

0 Spara
Fyllda biffar

Fyllda biffar

Här är en variant med lammfärs fyllda med fetaost och serverade med en mustig tomatsås. Pannbiffar är enkla att göra och de går att variera lätt med olika smaksättning och tillbehör
0 Spara
Pannbiffar med Curryhummus

Pannbiffar med Curryhummus

Beslutet föll på pannbiffar, typiskt svenskt och en bra kompromiss mellan köttbullar och hamburgare. Men eftersom jag tycker om att äta otraditionell mat så serverade jag inte mina pannbiffar med potatis, brunsås och lingon (som för övrigt inte går att få tag på här om man inte åkter till IKEA)
0 Spara
Vitkåls-  och potatisstuvning

Vitkåls- och potatisstuvning

Vitkålen är fortfarande  god och fin. VITKÅLS-OCH POTATISSTUVNING1/2 litet vitkålshuvud6 potatisar1 msk smör3 dl mjölk 1 1/2 msk vetemjölkokvatten från grönsakernasalt och pepparSkär potatis och kål i småbitar. 1/2 litet vitkålshuvud
0 Spara
1a juni

1a juni

1 juni 2016, 09. 1a juni. 1 juni 2016, 09. 26. Och hur fort gick det. Galet fort. Det betyder ju enligt mina uträkningar att det är 42 dagar kvar till årets familjesemester aka 2 veckor i härliga Spanien, och att det är 56dagar kvar till årets kompisresa aka 7 galna dagar på Zakyntos
6 Spara
Nötfärsbiffar fyllda med kryddsmör

Nötfärsbiffar fyllda med kryddsmör

 Nötfärsbiffar fyllda med kryddsmör4 portioner 500 g nötfärs1 ägg1 dl mjölk2msk ströbröd1 tsk salt2 krm svartpeppar60 g kryddsmör   Gör så härBlanda ägg, mjölk ströbröd, salt och peppar i en bunkeBlanda i färsenForma biffar och fördela kryddsmöret i biffarna  Förslut biffarna och stek på hög värme 1 minut på varje sida så de får stekytaEfterstek biffarna i en ugnsfast form i ugnen i 200 grader i 10 minuter Till serveringPotatisBrunsåsGröna ärtorTomater och GurkaMan kan också fylla biffarna med fetaost
3 Spara
Bakat med E

Bakat med E

För drygt ett halvår sedan befann sig herr Vardagsmat i USA, på grund av sjukdom kunde han inte lämna landet och penicillinkuren förhindrade alla former av alkoholintag
1 Spara
Entrecôte solöga

Entrecôte solöga

Jag tror visst att det skulle vara mer korrekt att servera pannbiff till denna rätt. Korrekt och korrekt, men jag tror att det är vanligare så och det kan man göra
1 Spara

Fyllda pannbiffar

Stek de fyllda biffarna på bägge sidor i varm panna tills de fått vacker färg. Blanda skorpmjöl och mjölk och låt blandningen svälla ca 10 minuter
1 Spara

Färgrik köttfärslimpa

Lägg färsen i en stor bunke, knäck i äggen och strö över épice Riche. Blanda ströbröd, potatismjöl, salt och peppar, häll över vattnet och blanda väl till en klumpfri smet, låt svälla en stund
Sökförslag och sidor