Lägg ut lövbiffarna på skärbrädan, salta och peppra. Ännu en variant på panerad och fylld lövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst
2 personer2-3 lövbiffar beroende på storlek8 champinjoner3-4 cm salami, använde en Balkan variant2-3 st soltorkade tomater1 vitlöksklyfta1 äggula4 cm purjolök(parmesanost)Stek finhackade champinjoner, korv, lök, tomater i ca 5 minuter i lite smör. 2-3 lövbiffar beroende på storlek. 3-4 cm salami, använde en Balkan variant
Hacka salamin. Lägg på lök, salami och ost. 4 portioner4 stora eller 8 mindre lövbiffar, ca 500 g½ rödlök75 g salami1 tsk salt2 dl riven ost1 msk kryddat smör, chili & limeBönröra2 dl crème fraiche4 dl kokta bönor, tex kidney1 pressad vitlöksklyfta½-1 tsk sambal oelekSätt ugnen på 175 grader. 8 mindre lövbiffar, ca. 75 g salami