Fyllda kycklingbröst recept

Fyllda kycklingbröst & bönsallad

Fyllda kycklingbröst & bönsallad

Skär upp kycklingbrösten pâ den tjockare delen. 4 kycklingbröst. 4 kycklingbröst. Tid. 30 min. Pers. 4. 1 burk grillade paprikor
Smarrig fylld kyckling med grönsaksröra

Smarrig fylld kyckling med grönsaksröra

Häll ny olivolja i pannan som du stekte kycklingbrösten i. Kycklingbröst med parmesan, prosciutto och basilika4 kycklingbröst4 skivor prosccuitio100 g hyvlad vällagrad parmesan4 kvistar färsk basilikaolivolja till stekningsalt och pepparGrönsaksröra2 schalottenlök (el 1 gul lök)1 vitlöksklyfta4 tomater1/2 gul paprika1/2 röd paprika100g champinjoner1 tsk tomatpure10 finskurna basilikabladrivet skal och saften från 1/2 citron2 msk vitt vin2 msk olivolja till stekningsalt och pepparSätt ugnen på 175 grader. Ta ut kycklingbrösten från ugnen och lägg dem i såsen och låt sjuda i 5 min. 4 kycklingbröst
Kycklingbröst med brieost

Kycklingbröst med brieost

Sätt ugnen på 180 grader. Salta och peppra och skär ett snitt i varje filé. Fyll fickan med en skiva brieost och några kvistar timjan

Fyllda kycklinglårfiléer leva med lchf

Till denna maträtten använde jag kyklinglårfilé som är något fetare än kycklingbröst. Här gjorde jag kycklingrullader fyllda med fårost och spenatröra
Pestofyllt kycklingbröst med tryffelpolenta

Pestofyllt kycklingbröst med tryffelpolenta

När man ska fylla kycklingbröst med peston kan det vara bra om den inte är för rinnig. Lägg en liten plastpåse över kycklingbröstet och banka ut det med en köttklubba, eller som jag, dräm till den med grillpannan några gånger
Fyllda paprikor

Fyllda paprikor

Till dem serverade jag kycklingbröst (givetvis ekologiska). Sprang på ett med fyllda paprikor som jag tvistade till
Kycklingbröst med jordärtskocksfilé

Kycklingbröst med jordärtskocksfilé

4 st kycklingbröst med skinn. Sätt ugnen på 150º C( 120º C varmluft). Stek kycklingen på medelhög värme i panna med skinnet nedåt ca 5-7 min