4 kycklingbröst. 4 kycklingbröst. Kyckling går att tillaga på både längden och tvären. Här en lite festligare variant som ändå inte tar mer än 20 minuter i ugnen
4 kycklingbröst. 4 kycklingbröst. Kyckling går att tillaga på både längden och tvären. Här en lite festligare variant som ändå inte tar mer än 20 minuter i ugnen
Häll ny olivolja i pannan som du stekte kycklingbrösten i. Kycklingbröst med parmesan, prosciutto och basilika4 kycklingbröst4 skivor prosccuitio100 g hyvlad vällagrad parmesan4 kvistar färsk basilikaolivolja till stekningsalt och pepparGrönsaksröra2 schalottenlök (el 1 gul lök)1 vitlöksklyfta4 tomater1/2 gul paprika1/2 röd paprika100g champinjoner1 tsk tomatpure10 finskurna basilikabladrivet skal och saften från 1/2 citron2 msk vitt vin2 msk olivolja till stekningsalt och pepparSätt ugnen på 175 grader. Ta ut kycklingbrösten från ugnen och lägg dem i såsen och låt sjuda i 5 min. 4 kycklingbröst
Fylldakycklingbröst. Skär ett djupt snitt i kycklingbröstfiléerna så de går att vika upp. Fördela fyllningen på kycklingbrösten, vik ihop dem och stäng igen med tandpetare
När man ska fylla kycklingbröst med peston kan det vara bra om den inte är för rinnig. Lägg en liten plastpåse över kycklingbröstet och banka ut det med en köttklubba, eller som jag, dräm till den med grillpannan några gånger