Alltså föll det sig så att jag härom kvällen hade en egen hemmakväll framför TVn och passade på att pyssla ihop cannelonirör med en fyllning av ricottaost och spenat, gratinerade under ett generöst lager ostsås
Cannelloni med spenat & ricotta. Cannelloni med spenat och ricottafyllning - sjukt gott. Passar bra efter all julmat och julmatsrester och rester på det ^_^
Spritsa i fyllningen i cannellonirören. Blanda basilika och svamp med ricottaost i en skål. Lägg cannellonin i en ugns- fast form, och häll tomatsås över
Blanda cream cheese, ricotta och turkisk yoghurt i en bunke och rör ner champinjonblandningen. Klipp av spetsen på spritspåsen och spritsa fyllningen i cannellonirören
Dessa mycket smarriga cannelloni, fyllda med tre sorters ost, käkade vi för ett tag sedan. Vi tycker om nästan alla former av gratinerad pasta, så det var nästan väntat att de välfyllda rullarna skulle göra succé här hemma