På skogsutflykten för någon vecka sen tog jag med baguetterfyllda med en kycklingröra. Dela baguetter på längden, bre på smör och lägg på salladsblad och sen kycklingröran
Röran räcker till 4 portionsbaguetter. Baguette med olika fyllningar är ju hur gott som helst, en favorit här hemma är att fylla med en krämig currykycklinngröra med knaperstekt bacon
Dra ut till tre baguetter och vrid degen. Jäs under duk i 15 minGrädda i 250° i 15 minStänk baguetterna med vattenSänk värmen till 150° och baka baguetterna ytterligare i ca 20 min. Dela Sänk värmen till 150° och baka baguetterna ytterligare i ca 20 min
ägg-tomat-ramslöksmajonnäs, blåmögelost-fikonmarmelad-rädisa, kryddsill-vispad crème fraiche-rödlök-kapris, kallrökt lax-citronmajonnäs-dill och kycklingröra med äpple och curry-baconströssel-tomat
Börja med att tärna upp kycklingfiléerna i små bitar och stek tillsammans med curry och chilikrydda. (här är min preferens på chili flakes istället för pulveriserad chili, eftersom jag tycker de har bättre smak)