Fylld strömming recept

Stekt strömming fylld med dill och kaviar

Stekt strömming fylld med dill och kaviar

Potatismos är gott till strömmingen. Lägg ut hälften av strömmingen med skinnsidan ned på en bricka. Stek strömmingen i smör på medelvärme i 10 minuter på varje sida. 600 g strömmingsfilé
Fylld strömming med spenatmos

Fylld strömming med spenatmos

Servera strömmingen med spenatmos, citronklyfta och tomatsallad. Låt moset och strömmingen kallna i lunchlådan i kallt vattenbad
Fylld grillad strömming

Fylld grillad strömming

Skölj och torka av strömmingsfiléerna. Lägg över de resterande strömmingsfileerna. Grilla rågbrödet bredvid strömmingen
Lyxig strömming

Lyxig strömming

Strömming är en älskad lite fisk av många. Jag har haft lite svårt för den men det beror mest på benen, även om man köper rensad strömming finns det lite ben kvar
Stekt Strömming i Tunnbröd

Stekt Strömming i Tunnbröd

) Idag fyllde jag ett tunnbröd med strömmingen, tomater, avokado, rödlök, färsk bladspenat och frukt
Stekt strömming!

Stekt strömming!

Min mamma lagar jättegod strömming och knepet bakom dessa är att dem är fyllda med en röra innehållande stenbitsrom eller kaviar som ger en superhärlig sälta till den smakrika fisken
Strömming med basilika och parmesanfyllning

Strömming med basilika och parmesanfyllning

Det var ett bra tag sedan vi slog ett slag förmån för sillen/strömmingen, ja i alla fall om man bortser från sillinläggningarna som duggade i julas, det är faktiskt ända sedan augusti som vi tipsade om sill provencale
Inlagd strömming

Inlagd strömming

Strömming. Panera strömmingarna i rågmjöl. Lägg i de stekta strömmingarna i ättikslagen och varva med rödlök och morot
Siciliansk strömming

Siciliansk strömming

Siciliansk strömming heter den och hur det står till med strömmings och sillätandet på just Sicilien vågar vi inte uttala oss om, men att ingredienserna i röran som sillarna är fyllda med finns att hitta där är vi bergssäkra på
Strömming med piri-piri

Strömming med piri-piri

Klipp bort ryggfenan på strömmingen och lägg ut dem med skinnsidan nedåt. Fyll strömmingsfiléerna med blandningen och vik samman varje filé en och en