Anpan, en "bulle" fylld med anko (Röd bönpasta) är ännu en av de mest populära "bullarna" i japan. Vanligast i Anpan är nog att man har koshian i dom, alltså en helt slät röd bönpasta
Röd (grym för immunförsvaret om man tex börjar känna sig sjuk. 2 morötter, 1 apelsin, 1/2 citron, en bit ingefära & 1 liten rödbeta - denna juice har jag även på menyn i min juicebar och där går den under namnet "immunförstärkaren" 2 st Morötter
Den lilla kvisten på flaskan kommer från vinterbeskärningen av samma Montepulcianovinrankor som druvorna till det röda systervinet vuxit på, därav namnet ”Dal Tralcetto” som fritt översatt betyder ”från kvisten”
I originalreceptet använde Jamie kycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Fyllda quornfiléer (4-6 st). 1 röd paprika, skär i bitar. 1 röd lök, skär i tunna skivor. Fyllda quornfiléer (4-6 st). 1 röd paprika, skär i bitar. 1 röd lök, skär i tunna skivor
Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
Skär av locket på bröd, gröp ur innanmätet. Sätt in bröden i 200 graders ugnsvärme tills de är gyllenbruna och varma rakt igenom. 2 franskbröd. 1-2 röda paprikor
Dekorera enligt önskemål, förslagsvis med löv och röda bär av Odense Figurmarcipan. Gör bottnen så här Kavla ut mandelmassan till en tunn botten (ca 3 mm tjock och 24 cm i diameter) på ett bakplåtspapper