Fylld prosciutto recept

Prosciutto med fylld kycklingfilé och ugnsbakade rotsaker

Prosciutto med fylld kycklingfilé och ugnsbakade rotsaker

  Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form. En given succé på middagsbordet 4 port600 g kycklingfilé6 soltorkade tomater½ kruka basilikasalt och peppar4 stora skivor prosciuttoUgnsbakade rotsaker
Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter - Ingelsta kalkon

Fyllda kalkonrullader med prosciutto och örter - Ingelsta kalkon

Ingredienser Kalkonrullader 8 skivor tunnskivad kalkonfilé 8 skivor prosciutto 2 msk salvia, strimlad 2 msk basilika, strimlad 0,5 dl olivolja 1 dl vetemjöl salt svartpeppar smör till stekning Tomatsås 400 g krossade tomater 0,5 dl olivolja 3 st stjälkar blekselleri 1 st gul lök, finhackad 1 st vitlöksklyfta, finhackad 1 dl persilja, hackad 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 nypa socker Stekt polenta 1,5 dl polenta 7,4 dl grönsaksbuljong
Bröd fyllt med getost, nötter och honung

Bröd fyllt med getost, nötter och honung

Och vill man ha något annat innehåll så är det bara att variera fyllningen med exempelvis fetaost, prosciutto, oliver, soltorkade tomater osv
Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

Fylld prosciuttolindad kycklingfilé

Stoppa i fyllningen och rulla in filéerna i prosciutto. 16-8 skivor Zeta Prosciutto Crudo. 14 kycklingfiléer 6-8 skivor Zeta Prosciutto Crudo Zeta Olivolja 150 g Zeta Feta 8 Zeta soltorkade tomater finstrimlade 1 kruka basilika, strimladeSätt ugnen på 175 grader och börja med fyllningen
Smarrig fylld kyckling med grönsaksröra

Smarrig fylld kyckling med grönsaksröra

Kycklingbröst med parmesan, prosciutto och basilika4 kycklingbröst4 skivor prosccuitio100 g hyvlad vällagrad parmesan4 kvistar färsk basilikaolivolja till stekningsalt och pepparGrönsaksröra2 schalottenlök (el 1 gul lök)1 vitlöksklyfta4 tomater1/2 gul paprika1/2 röd paprika100g champinjoner1 tsk tomatpure10 finskurna basilikabladrivet skal och saften från 1/2 citron2 msk vitt vin2 msk olivolja till stekningsalt och pepparSätt ugnen på 175 grader
Fylld lammsadel

Fylld lammsadel

Fyllningen består av kalvkött, prosciutto, parmesan och ett ägg. Som grönsak till lammsadeln serverade jag mangold och som första huvudrätt canneloni fylld med spenat och ricotto
Fyllda majskycklingfiléer

Fyllda majskycklingfiléer

Linda prosciuttoskivor runt filéerna. Jag hade majskyckling i frysen som jag fyllde och lagade till middag