Rulla prosciutton runt de fyllda filéerna, bryn dem och lägg dem i en ungsfast form. En given succé på middagsbordet 4 port600 g kycklingfilé6 soltorkade tomater½ kruka basilikasalt och peppar4 stora skivor prosciuttoUgnsbakade rotsaker
skivor prosciuttoskinka. Gnid in lammbringan med socker, salt och rikligt med nymald svartpeppar. Fördela skinka, fetaost och örter över bringan och rulla ihop bringan till en roulad
Fylld majskyckling. Linda en prosciutto-skiva om varje filé. 100 g mozzarella, 1 kruka färsk salvia, 1 kruka basilika, 5 st marinerade tomater i olja (burk), majskycklingfiléer (1 st per person), prosciutto
Kycklingbröst med parmesan, prosciutto och basilika4 kycklingbröst4 skivor prosccuitio100 g hyvlad vällagrad parmesan4 kvistar färsk basilikaolivolja till stekningsalt och pepparGrönsaksröra2 schalottenlök (el 1 gul lök)1 vitlöksklyfta4 tomater1/2 gul paprika1/2 röd paprika100g champinjoner1 tsk tomatpure10 finskurna basilikabladrivet skal och saften från 1/2 citron2 msk vitt vin2 msk olivolja till stekningsalt och pepparSätt ugnen på 175 grader
Fyllningen består av kalvkött, prosciutto, parmesan och ett ägg. Som grönsak till lammsadeln serverade jag mangold och som första huvudrätt canneloni fylld med spenat och ricotto
2 paket Cappelletti Prosciutto Crudo , (fyllda pastaknyten). Koka ärterna och blanda dem med olivolja. Koka upp rikligt med saltat vatten och koka pastaknytena i 3 minuter, häll av vattnet och rör ned lite smält smör
De här prosciuottolindade kycklingfiléerna fyllda med pesto och mozzarella har inget på grillen att göra utan ska stekas i pannan så att det blir fin färg runt om
Skär prosciutton i strimlor. Reducera ner i någon kvart medan du fräser på lite strimald prosciutto och champinjoner som du kan toppa varje portion med