Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Fräs lök och timjan i hälften av smöret ett par minuter. Såsen kan stå undertiden som du gör lövbiffen och du kan lätt koka upp den då det är dags för servering
Jag stekte lövbiff och puljolök i lite olja och kryddade med salt & peppar, vitlök och timjan. Jag hade lite lövbiff hemma så dagens lunch blev lövbiff-wrap med hackad sallad och hemgjord pesto
Tacofiestan avtog dock när vi blev äldre och nu när jag tänker på fredagsmys hemma hos mamma och pappa är det faktiskt potatisgratäng, lövbiff och sallad som är mitt bestående mat minne
Färsk timjan. Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater