Tomatsalsa --> tomater och rödlök är en härlig kombo, eller hur. Lövbiff --> marinerat tunt skuret kött, stekt till gyllene och fylls ljummet i burriton
liten finhackad rödlök. Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Champinjoner, rödlök, vitlök, grädde, portvin, salt & pepparPumpa. Lövbiff. Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem
Buljongen fyllde jag på med vartefter, inte allt på en gång. Övriga tillbehör blev krispig isbergssallad, skivade tomater, rå skivad rödlök, feferoni och turkisk yoghurt
tunt skivad rödlök. lövbiff. Strimla lövbiffen och stek den i smör på hög värme 3 min. Lägg in pitabröden 3 min i ugnen och fyll dem sedan med lövbiffen, svampen, tomatskivor, gurka och rödlök
Pad Himmapan3–4 port300 gr bidd, strimlad lövbiff1 msk matolja1 gul lök, klyftad1 morot, strimlad1 paket (ca 200 g) grön sparris, tinad eller 1 bunt färsk1 påse Oyster & Garlic Wok sauce1 dl cashewnötter, hackade TILLAGNINGBryn den strimlade biffen på hög värme i olja. 1 paket Glass Noodles1 msk Chili & Garlic Sauce Sriracha7 dl kinakål, fint strimlad1 st rödlök, skivad100 g champinjoner, skivade2 st tomater, strimlade1/2 kruka Koriander1/2 kruka Santa Maria Vattenkrasse, färsk1/2 lime, saften1/2 tsk salt TILLAGNINGStek köttfärsen och krydda med tunt skivad Lemongrass, Sriracha sauce och Fish sauce. 300 gr bidd, strimlad lövbiff
400 g lövbiff. 1 st rödlök. ♥ 400 g lövbiff. 1 st rödlök. Nu har det börjat blomma lite på altanen. När väl regnet släppte sitt tag om oss kunde de nymålande (helt vanliga lerkrukor som målats vita) bäras ut från garaget och fyllas med färgglada blommor av olika slag