Häll av vattnet och stöt ihop till en mos tillsammans med mjölk. Lägg lövbiffarna på en skärbräda. Servera tillsammans med mos, lövbiffarna och lättkokta haricot vers
8 lövbiffarca 4 msk dijonsenap2 inlagda gurkor2 morötter8 skivor bacon1 löktandpetare/spett behövs ocksåsmör till stekningvatten till bräseringkalvfondLägg ut lövbiffarna, platta eventuellt till dem lite extra, och bre varje biff med dijonsenap. 1 msk mjöl + en skvätt mjölk till redning, alternativt brun maizenaBlanda alla ingredienser och låt koka upp, om såsen är för tunn kan du reda den med antingen maizena eller en toppredning av ca 1 msk mjöl skakat med en skvätt mjölk. 8 lövbiffar
Västerbottensfylldalövbiffrulader i gräddsås. Utbankade, fyllda med stavar av västerbottensost och brässerade i sin sky, som sedan får en gräddig påfyllning brukar ge effekt
Vattnet ska vara fylld till hälften av rulladerna. ½ dl mjölk. Ingredienser till lövbiffrullader. Tillsätt sky (skyn från den lilla skålen), mjölk, senap och soya och låt koka upp igen
Fylldlövbiff med tapenade och rostad paprika. Se bara till att täcka den med grädde o mjölk. Salta och peppra, häll på mjölk och grädde så potatisen täcks helt
Värm upp mjölken till potatismoset. Mat måste man ju ha så äta måste man ju och det har vi gjort "hehe" och gott har vi smaskat i oss också i helgen i lördags gjorde jag och min man fylldlövbiff med creme bonjour färskost med soltorkade tomater, rökt skinka och cheddarost till detta serverade vi potatismos smaksatt med örter, vitlök och parmesanost och smarriga och varma cocktailtomater
Värm upp mjölken till potatismoset. Ännu en variant på panerad och fylldlövbiff då vi fastnade för den med skinka så gjorde vi en annan variant denna gång med en annan sorts färskost och salami i och blev minst lika gott som förgående delikatess, vi hade svårt att avgöra vilken vi gillade bäst