Lövbiff --> marinerat tunt skuret kött, stekt till gyllene och fylls ljummet i burriton. En klassisk variant är att man fyller med svarta bönor, ris och kött
Vi åt rester av Spaghettin och gårdagens risonisallad till vilket funkade bra. se och fick en bit Saint Agur och Taleggio på köpet som jag använde till en smarrig rätt medlövbiff i veckan
Där kan man sätta sig ned och plocka svart trumpetsvamp, för att sedan, tio minuter senare resa sig upp och konstatera att svampkorgen är fylld till bredden
Lövbiff är bra på det viset också. till ris en annan dag så blir det inte så torrt. Det blev färsbiffar som jag fylldemed mozzarella som blev över från igår
Fylld till bredden med god tomatsås och grönsaker. Här har ni en thailändsksmakade gryta gjord på lövbiffmedfriska härliga smaker och både värmer i kylan, och som ger exakt den där helglyxiga känslan på tallriken
Wokpannan fylldmed ett gäng färska grönsaker. Här kommer mitt recept, och det går såklart bra att byta ut lövbiffen mot kyckling, fläskfilé eller annat
Servera medris. Red av maizena och smaka av med salt och peppar. 500 g lövbiff. Värm lite olivolja i en stekpanna med hög kant och fräs köttet i 2 omgångar. 500 g lövbiff