De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Medlövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål. Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan
Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem. Med hjälp av min stavmixer gjorde jag en smet av alla de ingredienser som ingick i fyllningen
Blanda finhackad anjovis, riven ost, kapris, vitlök, senap med créame fraich. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare
Maria Mii BergmanHär serverat med ris, finstrimlad paprika och solrosskott som ger en god krispighet i kombination till riset och lövbiffen och en champinjonsås
Fördela kaprisen och löken över köttet och vik ihop. Pensla köttet med senap och skär löken tunt. Forma till biffar och stek gyllenbruna i en stekpanna på medelvärme
Stek de fylldalövbiffarna i smör, några minuter på varje sida. Blanda riven ost, kapris och senap. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare (ca 3 per biff för att fyllningen inte ska rinna ut för mycket under stekning). 600 g lövbiff. 2 msk kapris
Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål. Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan