Fylld lövbiff med kapris recept

Fylld lövbiff med potatispytt

Fylld lövbiff med potatispytt

Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål. Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan
Fylld lövbiff á la Linda & ugnsrostad pumpa

Fylld lövbiff á la Linda & ugnsrostad pumpa

Bredde ut en stor klick på varje lövbiff, på med en salamiskiva och vek ihop dem. Med hjälp av min stavmixer gjorde jag en smet av alla de ingredienser som ingick i fyllningen
Smakfylld lövbiff

Smakfylld lövbiff

Blanda finhackad anjovis, riven ost, kapris, pressad vitlök, senap med créme fraiche. vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare
Fyllda lövbiffsrullader i gräddsås med rostad rotselleri

Fyllda lövbiffsrullader i gräddsås med rostad rotselleri

Lövbiffsrullader500 g lövbiff 0,5 gul lök 40 g smör 100 g bacon, fintärnat 1 saltgurka, fintärnad 2 msk kapris, hackad 1,5 msk dijonsenap 4 dl kalvfond (utspädd) 1 dl vispgrädde 1-2 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse 0,5 dl färsk bladpersilja, grovhackad salt svartpeppar, nymalen
Smakfylld Lövbiff ..

Smakfylld Lövbiff ..

Blanda finhackad anjovis, riven ost, kapris, vitlök, senap med créame fraich. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare
Fylld lövbiff

Fylld lövbiff

Maria Mii BergmanHär serverat med ris, finstrimlad paprika och solrosskott som ger en god krispighet i kombination till riset och lövbiffen och en champinjonsås

Fylld lövbiff med kapris och pepparrot

Krydda köttskivorna med salt och peppar och fördela fyllningen på skivorna. Blanda samman kapris, riven pepparrot, senap och purjolök i en skål

Fylld lövbiff med rotfruktskaka

Fördela kaprisen och löken över köttet och vik ihop. Pensla köttet med senap och skär löken tunt. Forma till biffar och stek gyllenbruna i en stekpanna på medelvärme

Fylld lövbiff med tomatröra

Hacka sardellerna och krossa vitlöken och blanda med parmesanost, persilja och kapris och bre blandningen över köttskivorna

Kapris och ostfyllda lövbiffar

Stek de fylldalövbiffarna i smör, några minuter på varje sida. Blanda riven ost, kapris och senap. Lägg ut lövbiffarna på en skärbräda, fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare (ca 3 per biff för att fyllningen inte ska rinna ut för mycket under stekning). 600 g lövbiff. 2 msk kapris

Fylld lövbiff med potatispytt

Blanda lök och båda se-napssorterna, äggulor, hackad kapris, riven pepparrot och persilja i en skål.  Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan