msk dijonsenap. Stek lövbiffarna och håll dem varma i en ugn eller värmeskåp. Fördela fyllningen på hälften av lövbiffarna och lägg de andra ovanpå (är biffarna väldigt stora fördelas fyllningen på ena halvan och den andra halvan viks över)
Klicka ut fyllningen på ena halvan av lövbiffarna och vik över den andra halvan. Stek lövbiffarna i en het stekpanna med smör, ca 2 minuter per sida. 500 g lövbiff. 2 tsk dijonsenap
FylldLövbiff. Mycket god och lättgjord rätt med lövbiff. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare
dijonsenap. Fyllda roullader. Lägg köttet på en skärbräda, bred på mjukost, dijonsenap och hackad lök, salta och peppra och rulla ihop dem och fäst med tandpetare
Bred ut fyllning på varje lövbiff och rulla ihop. Blanda ihop fyllningen med dijonsenap. Fylldalövbiff rullader i skysås 4 pers Det här behöver du. 8 - 10 skivor lövbiff 1 gul lök 1 dl riven pepparrot 1 pkt bacon 1 msk dijonsenap Vatten Skysåsen. ½ liter köttbuljong (egen el fond/tärning) 1 tsk dijonsenap ½ dl grädde Salt & peppar Maizenamjöl + vatten till redning GÖR SÅHÄR. 8 - 10 skivor lövbiff. 1 msk dijonsenap. 1 tsk dijonsenap
8 lövbiffarca 4 msk dijonsenap2 inlagda gurkor2 morötter8 skivor bacon1 löktandpetare/spett behövs ocksåsmör till stekningvatten till bräseringkalvfondLägg ut lövbiffarna, platta eventuellt till dem lite extra, och bre varje biff med dijonsenap. 8 lövbiffar. ca 4 msk dijonsenap
Dessa har jag fyllt med dijonsenap, emmentalerost och flatrökt skinka. Jag köper lövbiff i storpack och gör ofta rullader på hälften och strimlar hälften och fryser in till biffgrytor
Lite apelsinfiler som man serverar med en färdigköpt kaka fylld med apelsinkräm. Tillsätt creme fraichén och kalvfonden, låt koka upp i några minuter, ta därefter grytan från plattan och tillsätt dijonsenapen