Mattipset idag blir lite oväntat lövbiff, fyllda dessutom i smarrigt god sås. Ingredienser för 2 personer4 st lövbiffar, ca 300 g100 g smaksatt ost (jag tog philadelphiaost vitlök och örter)2 msk persiljaSaltPeppar2 dl matlagningsgrädde1 dl vatten1 dl creme fraiche1 msk kalvfondGör så härVik ut lövbiffarna och bred på en del av färskosten. 4 st lövbiffar, ca. 1 dl creme fraiche
De här lövbiffarnafyllde jag med fräst lök, squash och kastanjechampinjoner. Med lövbiffarna bara enkelt vikta så rymmer fyllningen iväg lite grand i såsen men det gör inget för smaken
Rör ner creme fraichen, oxfonden och låt puttra några minuter. se och fick en bit Saint Agur och Taleggio på köpet som jag använde till en smarrig rätt med lövbiff i veckan
FylldLövbiff. Mycket god och lättgjord rätt med lövbiff. Fördela fyllningen på ena halvan av lövbiffarna, vik över den ofyllda delen och fäst med tandpetare