Fylld aubergine med kassler och kvibille. Stek svamp, kassler och lök. Ta ut auberginen och gröp ut så det blir en skål, hacka köttet och stek med kasslern
skär ner kasslern i tunna skivor ca. 1000 g kassler1 stor burk konserverade ananas ringar3-4 dl grädde1,5 msk dragon3 msk chillisåsmatris till 6 peroner1. skär ner kasslern i tunna skivor ca 1/2 cm tjocka, häll över ananasen i ett durkslag och låt den rinna av. lägg 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form. häll över annanasen och kasslerna och gratiners i ugnen ca 20 min. 1000 g kassler. 2 skivor kassler och sen en ring annans, fortsätt tills du fyllt en ungsfast form
Till efterrätt bakade jag en tårta med citronbottnar som jag fyllde med hallonmousse och spackalde med vit chokladsmörkräm, plus att jag gjorde ett par kolapajer som komplement
Vad sägs exempelvis om en härligt färgglad tallrik med mozzarellafylldkassler på en bädd av krispiga grönsaker i en härligt gräddig och välsmakande sås
Jag brukar göra piroger när jag har mycket tillagat kött över i kylskåpet, det kan vara en söndagsstek, skivor av kassler, köttfärssås eller som här med pulled pork
man kan också ha i strimlad skinka, kassler eller bacon. I lördags gjorde vi fylld bergis till middag. man kan också ha i strimlad skinka, kassler eller bacon
Kassler med en god sås - mycket snabbare än så kan det knappast gå vill jag lova. Vill man kan man bräcka kasslern lite lätt medan såsen puttrar ihop och sen är det bara att servera