Fläskfilé. Det här blev riktigt gott med mycket smak från grönmögelost och salvia. Salvia. Salta och peppra och fyll den med ost och salvia, bind i hop den med steksnöre och salta och peppra runt om
torkad salvia. Fylldfläskfilé. Vi börjar med en varmrätt som vi satte i oss igår, fläskfilé med gratinerad potatismos och rödvinssås, som genast kändes värd en plats på listan över förslag på nyårsmenyn
x salvia. Potatisformarna är fyllda och ska bakas i ugnen. Att fläka ut fläskfilé och banka, lägga på fyllning och rulla ihop - det tycker jag är ett bra sätt att tillaga och variera köttet
Jag fyllde den med parmaskinka, örter och vitlök vilket blev jättegott. Fläskfilé är jättegott tycker vi här hemma men det kan lätt bli lite tråkigt med bara en bit fläskfilé rakt upp och ner på grillen så därför beslutade jag mig för att fylla den innan jag la den på grillen
italienska kryddor (blandning av torkad röd paprika, rosmarin, torkad rödlök, salvia och oregano). Idag vill jag bjuda er på en smarrig fylldfläskfilé som vi åt till varmrätt på Påskafton
½ kruka salvia. Fläskfilé med citron, chili och timjan. )Balsamicomarinerad kyckling med vitlökshack och salvia, 1 kg kycklingfiléer2 tsk salt2 krm svartpepparMarinad. 3 vitlöksklyftor, finhackade½ kruka salvia, grovhackadGör så här. 1 kg fläskfilé salt svartpepparMarinad. 1 kg fläskfilé
Har du svårt att få tag på kalvfilé är fläskfilé ett utmärkt alternativ. Rör pastejen mjuk och smaksätt den med finhackad skinka, konjak, salvia och fyra kryddor