Idag grillar jag en underbar fläskfilé av svensk rapsgris. Krydda fläskfilén med salt och peppar. ca 150 g chévre (getost). Mascarponekräm med chévre och basilika – recept 4 personer ca 150 g chévre (getost)
använd fläsk ytterfilé istället för fläskfilé. Häll i grädden och två tredjedelar av getosten. Ta bort tandpetarna och smula över getosten som är kvar på det färdigstekta köttet
Kvällen kunde därför rundas av med lite enklare mat i form av toast fyllda med olika godsaker. Min med fläskfilé, getost, soltorkade tomater, rödlök och lite riven ost
Pesto- och getostfylldfläskfilé. Putsa fläskfilén. Gör ett snitt längs med filén, inte helt igenom, och fyll med en röra gjord på getost, pesto, crèmefraiche, salt och peppar
fransk getost. 600 g fläskfilé. Rör smöret till persiljesmöret mjukt och rör ner persiljehacket. Forma till en rulle, slå in i plastfolie och ställ kallt så att smöret stelnar