Men på natten innan födelsedagen vaknade hon fylld av skräck ”Tänk om det inte räcker till alla”. Vi började i helgen med att provlaga – och proväta – marinerad fläskfilé, pastasallad med pesto och marinerad oumph för de vegetarianer som kommer på hans öppna hus
Helgrillad fläskfilé rubbad med örter, massa svartpeppar och salt. Fläskfilén. Putsa fläskfilén från hinnor, dela den i två delar om den är av större mått
Puylinser- är en liten, delikat lins fylld av protein, järn, b-vitamin och zink. Goda hela i varm sallad, till sesampanerad fläskfilé, kycklingspett och lammkorv
Det har blivit ovanligt många grillningar sedan dess i år för oss, gädda, porchetta (en italiensk söndagsstek fylld med godsaker), älgbog, korv, köttfärsbiffar och fläskkarrré
Ja, jag vet inte var jag ska börja egentligen men jag upptäckte att jag inte lagt upp receptet på den fantastiskt goda marinerade fläskfilén som jag bjöd på när Mollie fyllde år så den får bli först ut
Smaka av med salt, peppar och örtkryddor. Färska örtkryddor. 600 g fläskfilé. Sätt ugnen på 180º. Putsa filén fri från fett och hinnor och spara lite köttskrap
På åttiotalet så brukade jag göra en fläskfilé-rätt som jag tror hette "örtfylldfläskfilé". Här är de fyllda med smöret och på väg in i ugnens grillvärme och sedan är de klara för att äta
500 g fläskfilé. Putsa filén ren från hinnor och fett. Hacka persilja och gräslök. Salta köttet. Skär en längsgående skåra och fyll den med det kryddgröna
Jag serverade en italiensk pastasallad när jag fyllde år som också fungerar att äta stående eftersom det är stora bitar som man enkelt kan fånga upp med en gaffel