Fullkornspizza recept

Fullkornspizza med potatis och rosmarin

Fullkornspizza med potatis och rosmarin

Smula jästen i en skål. Blanda vatten, olivoljan och saltet. Häll degspadet över jästen och rör om. Tillsätt vetemjölet (spara ca 1/4 till utbakningen) och grahamsmjölet och arbeta ihop till en smidig deg
Wholesome Pizza

Wholesome Pizza

Och jag hade nog aldrig tagit mig tid att exprimentera fram valnötspesto fullproppad av örter och sedan få för mig att laga en fullkornspizza baserad kring den

Koka soppa på en spik: Pizzamodellen

Så joina nu min kylskåpstömmarutmaning, och lantmännens pizzautmaning, och släng dina rester på en fullkornspizza till middag och servera en fräsch sallad till
Fullkornspizza

Fullkornspizza

Mmmm, Campino - Småland med bearnaisesås såklart

Fullkornspizza med mozarella

8 stycken. 1. Tillred pizzadegen enligt anvisning på förpackningen. 2. Värm ugnen till 250°C. 3. Skiva eller riv mozzarellan och pressa ur så mycket vätska som möjligt

Fullkornspizza!

Ja mina 2 älsklingar kom hem förut och jag fick köra hem svärmor då hon hade haft våran bil. ) Efter det åkte jag till boxen där ett par tappra själar skulle göra 1000 burpees

Fullkornspizza med örter och korv

Lägg ut bröden på en plåt, gärna med bakplåtspapper. Låt champinjonerna från burk rinna av. Fördela tomater, korv, champinjoner och örter på bröden

Fullkornspizza

Ingredienser – 9 personer. Botten. ½ paket jäst. 3½ dl ljummet vatten. 3½ dl rågmjöl. 2²⁄3 dl fullkornsvetemjöl

Grunddeg för tunn fullkornspizza

Sikta samman de olika mjölsorterna och se till att de är ordentligt blandade. Blanda 3 3/4 dl av mjölblandningen med socker, jäst och salt i em matberedare med degkrokar