Smält smöret i en kastrull. Stäng av värmen och låt chokladen och smöret smälta i eftervärmen. 125 g smör2 ½ dl strösocker1 dl kakao1 nypa salt2 tsk vaniljsocker2 ägg1 ½ dl vetemjöl. Chokladtryffel1 ½ dl vispgrädde200 g mörk choklad½ tsk smör. Lägg i ett bakplåtspapper i en form, ca 18 x 25 cm eller smörj och bröa den. Kommentera 125 g smör
Smält smöret i en kastrull. Gör krämen när kakan svalnat genom att blanda smör, sirap och kondenserad mjölk i en teflonstekpanna (eller kastrull, men det tar längre tid)
När den kokat färdigt ska du dra av den från plattan och snabbt röra ner smöret+din smaksättning. Vissa säger 116 grader andra 125 grader, själv har jag gjort hellyckad fudge då smeten bara var uppe i 100 grader men klarade kulprovet, så jag tror inte att det är så viktigt men speciellt mycket exakthet här. 50 g smör
1150 g Arla® Svenskt Smör. 1Receptet gäller för 30 st 2 förpackningar Ahlgrens bilar 150 g Arla® Svenskt Smör 2 dl strösocker 3 dl Arla Köket® vispgrädde 150 g vit choklad 3 droppar grön hushållsfärg 3 droppar röd hushållsfärgGör så här. Blanda smör, socker och grädde i en kastrull och sjud på svag värme ca 10 min
Så det blev både något nytt som heter Fudge Brownie, men även morotskaka, som jag gjort flertal ggr innan, Men jag tänkte bjuda på brownie kakreceptet, då det var superenkelt att göra och såå gott det blev