Detta blir en sockrig fudge och lite torr och smulig i konsistensen i jämförelse med den fudge som jag brukar göra som är baserad på skumtomtar eller annat segt godis
Jag använde kokosolja med smak av kokos och det passade så bra i dessa fudge. med bakplåtspapper. Idag bjuder jag på ett recept på en nyttigare variant av fudge, som smakar hur gott som helst
Det var alltså meningen att detta skulle bli saffransfudgemedtranbär och pistagenötter, men jag hade bara en halv påse saffran hemma och det visade ju sig vara allt för lite saffran för att få en gul fin fudge… Så då får det bli vit chokladfudge istället haha
Glutenfria saffransfruktskorpor, glutenfritt julbröd, "vanliga" tekakor, några olika sorters glutenfria småkakor, fudge och saffranstryfflar är också klara
Klä formen med bakplåtspapper. torkade tranbär. 1. 2. Smält choklad, smör och kondenserad mjölk i vattenbad, rör om och var noga att inte få vatten i blandningen för då skär den sig
Pensla två bakplåtspapper med olja och strö över hackade nötter och mandel eller tranbär. Om du vill ha choklad i fudgen lägger du den längs med ena sidan av fudgen