Bred ut marängsmeten över kaksmeten och strö till sist vinbären över marängsmeten. Marängbakelse med rödavinbär, 20-30 st50g smör1,5 dl mjölk3 äggulor2 dl socker4 dl (240g) vetemjöl2 tsk bakpulver1 msk vaniljsocker2 msk hett vattenMarängsmet. 3 äggvitor3 dl socker1 msk vaniljsocker3-5 dl rödavinbärSmält smöret och blanda med mjölken. Ta hellre 5 dl än 3 dl vinbär. Jag hade 4 dl frysta bär men det kunde varit mera vinbär. Marängbakelse med rödavinbär, 20-30 st
Tryck ner frystavinbär i mitten. När jag ändå höll på att leta recept innehållande rödavinbär hittade jag dessa chokladmuffins fyllda med rödavinbär och toppade med en philadelphiaostglasyr
Kaka200 g smör 255 g strösocker [3 dl] 4 ägg 1,5 tsk vaniljpaste (eller 3 tsk vaniljsocker) 200 g mandelmjöl (eller 5 dl havremjöl, eller hälften av varje) [4 dl] 120 g vetemjöl (eller 100 g/1,5 dl durramjöl för glutenfri) [2 dl] 0,25 tsk salt ca 300 g rödavinbär, färska eller frysta och otinade [4–5 dl]
225 g frysta tinade RödaVinbär. 225 g frysta tinade RödaVinbär. Som jag skrev i tidigare inlägg så kommer här receptet på de syrliga remmar jag gjorde häromdagen
Toppad med banan, kiwi, rödavinbär, pumpakärnor, solrosfrön och valnötter. Rödavinbär. The post Proteingröt med blåbär, banan, kiwi och rödavinbär appeared first on Hur bra som helst
Jag inspirerades av min mammas klassiska efterrätt – tjinuskisås (kolasås med ett finare ord) med frystarödavinbär, underbar gott där kylan från vinbären gör kolasåsen härligt seg
Jag trodde nämligen att jag hällde i frysta lingon men så visade det sig att det var rödavinbär. Jag tycker i allmänhet att det är svårt att göra något av just rödavinbär men nu vet jag exakt vad jag ska göra framöver
För er som fortfarande har rödavinbär kvar eller för er som var smarta att frysa in några påsar, vill jag tipsa om att baka denna rödavinbärskaka som jag hittade inne hos Söta saker