Dela kycklingdelarna i mindre delar, men låt benet sitta kvar. 500 g kycklingdelar med ben. 75 g frysta haricots verts. 500 g kycklingdelar med ben. 1 lagerblad 75 g frysta haricots verts
Slå i den syrade grädden och smaka av såsen med örter, jag använde just timjan, salvia och dragon (välj själv om ni använder färska/frysta eller torkade örter) samt salt och peppar
Lägg kycklingdelarna ut i en långpanna. 200 g jordgubbar (frysta, så här års)ca 1 dl pressad apelsin2 msk vodkaca 3 msk florsocker VaniljglassSkala och skär frukten i delar
Krydda kycklingdelarna med dina favoritkryddor/rub eller marinera dem i förväg. Ta ut gratängen och fördela de kryddade kycklingdelarna med skinnsidan upp
Laga rätten på färdiga kycklingdelar, t ex lår och vingar. DAGENS RECEPT 14-07-03. KYCKLING MED MYNTA. En ny smakupplevelse blir det om du kryddar kycklingen med mynta, citronpeppar och soya
Ta upp de kycklingdelar som har ben och rensa köttet, lägg tillbaka i grytan. ca 2 dl frysta ärtor. 2 dl frysta bondbönor eller sojabönor. Ta fram en stor stekpanna eller stekgryta och häll i olivolja, salta och peppra kycklingdelarna och bryn dem i ca 10 minuter. ca 2 dl frysta ärtor. 2 dl frysta bondbönor
När sockret blivit mörkbrunt lägger du ner alla kycklingdelarna i grytan och bryner dem tills de fått fin färg, skaka först av marinaden från kycklingdelarna och spara den till sedan
Stycka den hela kycklingen i 4 eller 6 bitar, eller använd färdiga kycklingdelar. DAGENS RECEPT 15-01-18KYCKLING I SENAPSSÅSKyckling säljs ofta till extrapris och blir då ett prisvärt alternativ till annan billig vardagsmat