3 kylskåpskalla äggvitor1 krm salt1½ dl ljust kokosblomssocker eller ljust rårörsocker1 msk kakao200 g vit choklad3 äggulor3 dl vispgrädde1 dl citroncurdvalfri garnering - jag tog färska hallon och blåbär, samt kumquats, och serverade också extra bär vid sidan omVispa äggvitorna med saltet till ett fast skum
Ta ur de frysta bären från frysen och låt de tina i rumstemperatur. Får att få in liten extra vårkänsla passar väl inget bättre än en hallon och blåbärspaj
När ni gör smörkrämen och om ni väljer att använda frystahallon istället för färska, låt dem då tina ordentligt så vätskan rinner av, annars riskerar smörkrämen att bli ”vattnig”
♥½ dl hallon. Tina hallonen lite om de är frusna. Mosa sedan hallonen och blanda ihop med resten (alt. En nyttig och dessutom helt fantastiskt god cheesecake låter väl inte helt fel
Mixa hallonen och passera genom en sikt. Plocka ut gelehallonen och rulla i socker (skulle de vara svåra att få ut, så sätt dem snabbt i kyl eller frys)