Dessa biskvier sopar banan på allt gott jag ätit i bakväg så ska ni baka något, gör dessa. BISKVIER. Låt den vita chokladen svalna innan du börjar doppa biskvierna, låt stelna
Doppa tillsist biskvierna i den vita chokladen och låt stelna. Inredienser till ca 20 biskvier. 1 dl hallon (frysta går bra men låt de tina och så mycket vätska som möjligt rinna av). 1 dl hallon (frysta går bra men låt de tina och så mycket vätska som möjligt rinna av)
Men innan dess hann jag med en hel del bland annat dessa små söt biskvierna. Eftersom morgondagens kalas ska gå i rosa o vitt så fick det bli rosa smörkräm i dessa biskvier
Doppa de frysta kakorna i chokladen. 45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar. 45Jag älskar biskvier, men tycker oftast att de man köper är för stora, så här får ni recept på mina egna biskvier som jag gör i små munsbitar
Men de allra godaste biskvierna hittills är de med päronessens i smörkrämen. Martin älskar biskvier(toppen att de är glutenfria alltså) så här går det oftast åt i ett nafs, men annars går de prima att frysa å plocka fram när suget blir för stort
Du kan också göra minibiskvier såklart. Använd gärna något färgglatt att dekorera biskvierna med. Smält choklad, tillsätt oljan och doppa biskvierna och lägg på bakplåtspapper
Om du vill göra egen puré är det bara att mixa frysta, tinade (eller färska) svarta vinbär med en stavmixer och sedan passera det genom en finmaskig sil