Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag med renskav på tallriken
Tillsätt renskaven och stek tills den får lite färg. 500 g frystrenskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något. 500 g frystrenskav
Häromkvällen lagade jag i alla fall renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt. Och som den coupon-wife jag på sistone blivit som nästintill knarkar Ica-appens butikserbjudanden hittade jag förra veckan både renskav, kantareller och lingon på extrapris (kan väl knappast vara en slump att samtliga rabatterades samma vecka va
Renskav är bland det bästa jag vet när det gäller lite lyxigare vardagsmat. Lägg i den halvtinade renskaven och skrapa bort lager efter lager som blir stekt i pannan
Renskavsröran. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar. Börja med renskaven, sedan ostsåsen och lasagneplattorna