Fryst renskav recept

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller i en gräddig sås. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhög värme tills det är brynt
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag med renskav på tallriken
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Tillsätt renskaven och stek tills den får lite färg. 500 g frystrenskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något. 500 g frystrenskav
Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller. Skiva löken och stek den ett par minuter, tillsätt sedan renskaven
Renskav med messmör och lingon

Renskav med messmör och lingon

Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka 400 g renskav (eller viltskav). 5 dl frysta lingon. Bryn skav i smör tills det har fått färg
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

240 gram renskav, 1 pkt fryst. 2 schalottenlökar. 2 dl förvälld svamp som gula kantareller eller trattkantareller (eller blanda)
Renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt

Renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt

Häromkvällen lagade jag i alla fall renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt. Och som den coupon-wife jag på sistone blivit som nästintill knarkar Ica-appens butikserbjudanden hittade jag förra veckan både renskav, kantareller och lingon på extrapris (kan väl knappast vara en slump att samtliga rabatterades samma vecka va
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Renskav är bland det bästa jag vet när det gäller lite lyxigare vardagsmat. Lägg i den halvtinade renskaven och skrapa bort lager efter lager som blir stekt i pannan
Indisk renskav i pitabröd

Indisk renskav i pitabröd

1 paket frystrenskav (240 g). 3 Fräs renskaven i smöret på hög värme tills vätskan kokat bort. 4 pers. 1 bit purjolök (ca 20 cm)
Rasande god renskav

Rasande god renskav

Är skaven fryst steker du den på ena sidan, vänder, karvar av det som tinat med en gaffel och så håller du på
Pasta med renskav

Pasta med renskav

½ dl frysta lingon. Skär den halvtinade renskaven i mindre bitar och stek den i smör. ½ dl frysta lingon
Lasagne med renskav och getost

Lasagne med renskav och getost

Renskavsröran. Halvtina renskaven. Varva renskavsröra, ostsås och lasagneplattor i flera omgångar. Börja med renskaven, sedan ostsåsen och lasagneplattorna