En perfekt krispig och god pizzadeg. Hemligheten är den långa jästiden. Det går att bara jäsa en timme och sen kavla ut den, men att jäsa den länge i kylen gör stor skillnad
Här kommer recept på en pizzadeg som kräver planering och inget man gör på en kvart. Då måste man också inskaffat pizzadegsmjöl som gör att pizzabotten blir så där som man får den i Italien eller på pizzerian i stan eller byn
Kavla ut degen så att den får plats på en bakplåt, lägg över pizzadegen på ena bakplåten. Garnera pizzadegen med ost, lök, oliver, champinjoner och oxfilé
400 g färdig pizzadeg. Rulla ut pizzadeg och skär den i fyra delar och sen varje fjärdedel i sex delar, så att det totalt blir 24 små rutor. 400 g färdig pizzadeg
Här är ett ruskigt bra recept på pizzadeg, som kort och gott ger perfekt pizza varje gång. Blanda ihop alla ingredienser till pizzadegen och knåda i ca 7-8 minuter, för hand eller med maskin
Pizzadeg. Gör pizzadeg och pizzasås. Pizzadeg. 1 sats pizzadeg. Tina ca 250g fryst bladspenat och krama ur vätskan ur den. Stek 200-300g skivade färska eller frysta champinjoner tills västan dunstat