Det som gör dom här kakorna sådär extra goda är att man fryser in små bollar av nutella som man sedan lägger i mitten av degen innan den ska in i ugnen så när man sen tar ut kakorna så har nutella runnit ut i hela kakorna och det är sådär kletiga och goda
Gör då dessa underbara nutella bakelser. Bred ett lager med nutella på varje platta. 4 st frysta smördegs plattor. 6 msk nutella rumsvarmt. 12 4 st frysta smördegs plattor. 6 msk nutella rumsvarmt
Nutellakakor. Nutella är för många (även mig) ett självklart pålägg för mackan på morgonen men denna magiska bruna kräm kan användas till så mycket mer
FrystNutellacheesecake à la Roy Fares. Den ska vara lätt fryst. Jag vet att tjejerna gillar Nutella och jag googlade mig fram till ett recept av Roy Fares
Vill ni inte ha Nutella som fyllning välj annat eller gör kakorna á naturell. Placera en Nutella klick i mitten på varje boll och tryck ihop kanterna, stäng in Nutella, och forma till bollar igen
När dom har fryst så är det bara ta ut dom från formarna och äta upp dom. Idag har jag bakat allt möjligt med Nutella i men det här var nog det enklaste och godaste faktiskt
Just den här puddingen fick ett litet extra gott tillskott av nutella. Vill man göra en klassisk pudding så är det bara att utesluta nutellan och istället ta lite vaniljsocker mellan brödskivorna
Värm Nutellan över ett vattenbad och ringla i smeten. 1 dl nutella. Vispa äggvitorna till hårt skum. Tillsätt sockret lite i taget under vispning och vispa tills smeten är blank och fast
Färska eller frysta jordgubbar. Mini-calzones fyllda med nutella och jordgubbar…. Om ni använder er av frysta jordgubbar, tänk på att låta dem tina innan
Bred på nutella, toppa med choklad och mandelmassa och rulla ihop, lägg skarven nedåt. Jag har använt mig av färdiga, frysta smördegsplattor till mina kakor som jag lät tina i ca 10 minuter. 10 st frysta smördegsplattor. 100 gram nutella. Skriv ut 10 st frysta smördegsplattor. 100 gram nutella
Riktigt goda gifflar fyllda med nutella och hasselnötter blev det också igår. 36 st50 g jäst150 g smör3 dl mjölk1 ½ dl strösocker½ tsk salt1 ägg11–12 dl vetemjölFyllning100 g smör, rumsvarmt250 g hasselnötskräm, t ex NutellaPensling & garnering1 äggGranering valfritt, jag använde mig av flagad mandelGår även att använda pärlsocker, sesamfrön eller liknande