Lägg en marängbotten i en form med löstagbar kant, och med ovansidan ned. Bred över hälften av choklad/citronkrämen, därefter den andra marängbotten - nu med ovansidan upp - och till sist det som är kvar av krämen
Lägg en marängbotten i formen med löstagbar kant. När tårtan är helt fryst kan man ta ut tårtan ur formen och förvara den i frysen inslagen i folie till festdagen
Ta fram en form med löstagbar kant, lägg en marängbotten längst ner. Vispa ihop ena paketet med chokladmousse med halva mängden mjölk, bred moussen ut på marängen
250 g frysta, tinade björnbär. Lägg en marängbotten i en springform, ca 22 cm i diameter. 3 ägg finrivet skal och juice av 1 lime 250 g frysta, tinade björnbär
Eller om du fryst tårtan helt, ta ut och lägg den på ett tårtfat. 1 st marängbotten (färdigköpt går bra). Frys tårtan i minst 4 timmar så att den är halvfryst och servera den då. 1 st marängbotten (färdigköpt går bra)
Lägg den andra i marängbotten i en springform, ca 27 cm. Häll blandningen över marängbotten i formen och ställ in i frysen i minst 4 timmar. fryst, glass, glasstårta, glutenfri efterrätt, glutenfri tårta, god dessert, god tårta, maränger, nutella, nutellasemifreddo, semifreddo 1 fpk marängbottnar