Lax i stora lass. Passa på att handla lax när det är bra priser. Lax och annan fisk funkar utmärkt att frysa in om du inte vill använda den på direkten
Tillsätt mjölk och grönsaksfond. Varva lasagneplattor, tomatsås, spenat, fänkål, lax, och vit sås. Tillsätt Maizena, utrörd i mjölk under kraftig vispning
När potatisen och broccolin är klar, häll av vattnet och tillsätt salt, vitpeppar, smör och mjölk efter tycke och smak och rör till ett jämnt och klumpfritt mos (brukar mosa allt med en gaffel och sedan vispa ihop det med hjälp av elvispen)
Om du väljer att använda fryst spenat får du börja med att pressa ur all vatten. Häll smör och mjölkblandningen över jästen och rör om tills jästen är upplöst
ex jättegott till kebab i pitabröd men det passar även utmärkt med en klick av såsen på en bit lax som i sin tur ligger på en liten bit chili & sesamknäcke
Ett enkelt recept blir det idag med lax och pulversås. bladspenat några droppar citron smör till stekning vitpeppar och salt Skär laxen i mindre bitar och stek i smör
Billy vill att laxen absolut skall vara fryst, men vi har lite olika åsikter där. Jag känner att fisken får lätt en bismak om den varit fryst och använder hellre färsk fisk