I denna paella använde vi stora räkor, krabba, calamares, små bläckfiskar och sepia. Delar av krabba. Ta i lite olivolja och stek räkor och krabba en stund
Jo, använder de falska krabbpinnarna som säljs billigt i fryst tillstånd. Enligt receptet på baksidan, som ändå måste betraktas som någorlunda ursprungligt för trakten, ska finfördelad färsk krabba blandas med brödsmulor, majonäs, Worcestershiresås, persilja, bakpulver, ägg och Old Bay
Använder du djupfryst fisk så låt den tina lätt så att du kan skära den. Skaldjur som räkor, krabba, hummer och liknande ska aldrig koka utan bara värmas upp
Tomatsallad och krämig krabba. Tomatsallad och krämig krabba. 500 g krabbkött, fryst. 250 g gröna ärtor, frysta. 10 st frysta jordgubbar. 500 g krabbkött, fryst. 250 g gröna ärtor, frysta. 10 st frysta jordgubbar