Du vill fortfarande att den ska vara kall, men inte fryst. Här så tar vi dock ”lövbiffen” och kryddar den med kebabkryddor och sen strimlar vi den så vi får oss ”kebabstrimlor” som har grymt tuggmotstånd och smakar finemang
Servera salladen och Kebab med krispigt (turkiskt) bröd. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek Kebab i 8-9 minuter. 450 g bondbönor eller stora vita bönor (färska eller frysta). 280 g Hälsans Kök Kebab
Servera salladen och Kebab med krispigt (turkiskt) bröd. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek Kebab i 8-9 minuter. 450 g bondbönor eller stora vita bönor (färska eller frysta). 280 g Hälsans Kök Kebab
Servera salladen och Kebab med krispigt (turkiskt) bröd. Värm lite olja i en stor stekpanna och stek Kebab i 8-9 minuter. 280 g Hälsans Kök Kebab. 450 g bondbönor eller stora vita bönor (färska eller frysta)
frysta musslor. Kebab med köpta stora pitabröd från orientbutik, isbergssallad, skivad rödlök, stekta köttbitar kryddade med spiskummin, paprika, salt, peppar, lite oregano och lite curry
Anamma har löst det här genom att helt enkelt binda in metylcellulosa i sin vegofärs, men inte format eller värmt upp den utan därefter genast fryst den och skickat ut den i butik
ex jättegott till kebab i pitabröd men det passar även utmärkt med en klick av såsen på en bit lax som i sin tur ligger på en liten bit chili & sesamknäcke
Om du som jag använder fryst viltfärs och inte hunnit låta den tina i kylen under natten lägger du den helt enkelt i stekpannan i lite olja och låter den tina där på medelvärme