Fryst kalkon recept

6 Spara
Kycklingfiléer med bacon

Kycklingfiléer med bacon

4 st frysta kycklingfiléer (ska alltså vara frysta och inte tinade)1-2 paket (kalkon)baconca 2-2,5 dl créme fraiche eller matlagningsgrädde (P&T gjorde med cf men jag kommer välja grädde alternativt någon gräddersättning baserad på havre eller soja)pepparoreganoris eller pastaLinda in de frysta kycklingfiléerna i bacon, lägg i ugnssäkert fat och häll på cf/grädde, peppra och smula över lite torkad oregano. 4 st frysta kycklingfiléer
1 Spara
Dagens recept: Sprängd fågel

Dagens recept: Sprängd fågel

Kall sprängd kalkon eller annan fågel kan serveras med en härlig Waldorf Salad. DAGENS RECEPT 14-10-17SPRÄNGD FÅGELPröva att spränga en kalkon, gås eller annan fågel och festa på i Allhelgonahelgen eller till Mårtens afton. 6 - 8 portioner1 kalkon, ca 2½ kg,eller 1 gås, ca 4 kgIngnidning. Sjud under lock 1 - 1½ timme för kalkon och 1½ - 2 timmar för gås. 1 kalkon, ca 2½ kg,eller 1 gås, ca 4 kg
0 Spara
Hälsoutmaningen Man

Hälsoutmaningen Man

2000 g Laxfilé Fryst. 2000 g Kycklingfile Fryst. 2000 g Wokmix Fryst. 400 g Kalkon Pålägg. 450 g Hallon och blåbär Fryst
0 Spara
Skagentårta och lite annan mat!

Skagentårta och lite annan mat!

Dill (både fryst och färsk). Dill (både fryst och färsk). 3portionerJag hade lite kokt fullkornspasta (300 gram) kvar som jag stekte ihop med strimlad vitkål, morot, lök, paprika, 1dl minigrädde, 6 skivor kalkon och kryddade med curry, vitlök och salt
0 Spara
Dagens största skämt

Dagens största skämt

Snö på marken och ett trädäck täckt med fryst slush. Dagens kalkon. Godmorgon. Jag såg att det kom snöblandat regn igår men inte trodde jag att jag skulle vakna upp till detta
1 Spara
Kalkon i whiskeysås och vårstädat!

Kalkon i whiskeysås och vårstädat!

Middagen idag blev råris med ugnstekt kalkon i whiskeysås och grön sparris. Koka råriset enl anvisningar1 kalkonfile färskGrön sparris Salta och peppra kalkonen och smaksätt med liquid smoke och chiliSätt in den i ugnen på 175 grader i ca 20 min ( använd stektermometer så den inte blir torr. 65 grader bör kalkonen vara) och låt den vila i ca 15 min innan den ätsWhiskeysåsen. Kram A-L 1 kalkonfile
Sökförslag och sidor