Enda som jag glömde var att dekorera med de frysta lingonen, det hade säkert blivit vackert. Denna goa fläskytterfilérätt hade jag gjort till min svärmors 70-årsdags middag
Ni har kanske märkt att jag har haft mycket att göra de senaste dagarna. Jag har inte hunnit vara in på bloggen en enda minut, men nu vänder det och det börjar lugna ner sig en aning
4 portioner Ingredienser. 500 gr fläskfilé eller fläskytterfilé (vilket jag föredrar då jag tycker det blir saftigare) 2,5 dl créme fraiche tomat & basilika 2,5 dl créme fraiche franska örter 2-3 msk tomatpuré 3 msk mangochutney 1-2 vitlöksklyftor 300 gr champinjoner svartpeppar Gör så här
Och tidigare har vi ju ofta kört "frystömmarvecka" på de lite mer fattiga veckorna på månaden. 1 kg regnbåge, rensad (och tinad om den varit fryst. Pölsa, potatis och rödbetor 1 kg regnbåge, rensad (och tinad om den varit fryst