Lägg upp pastan på stora fat och lägg skaldjuren ovanpå. 500 g valfria skaldjur t ex stora räkor, pilgrimsmusslor, calamares, räkor, blåmusslor, hummer, krabba
Frutti di mare är en av mina favoriträtter när det gäller italiensk mat, när vi är i Italien väljer jag allt som oftast en tallrik med denna fantastiska pasta
Koka samtidigt pastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
Koka samtidigt pastavattnet med salt och koka pastan al dente. Blanda ner pastan i grytan och servera gärna rätten “family style” i ett stort härligt fat, Garnera med havskräftor, skalade räkor, persilja och citronklyftor
Igår firade vi här hemma med mat från Pasta e Contorni (deras pappardelle ai frutti di mare är himmelskt god), bubbel och en jordgubbspaj till efterrätt
Själv beställde jag in en Linguine al Frutti di Mare - pasta, röda räkor, bläckfisk och musslor i en fantastiskt god, kryddig tomatsås med färsk chili och vitlök