Rör glassen då och då tills den är frusen. Blanda med lime, honung och rosmarinbladen. Jag väljer mellanvägen och gör en enklare variant av glass, frozen yoghurt
Blanda yoghurt, flytande honung, smaka av hur söt du vill ha och vaniljpulver. Har du inte flytande honung så värm upp den lite till flytande konsistens i en kastrull
En blandning av mjukglass och smoothie kanske man kan kalla frusenyoghurt. Smaken beror på vilka bär och frukter man väljer att ha i och som ytterligare smaksättare tog jag i en liten klick honung för sötmans skull samt lite grann vaniljsocker då jag som sagt använde naturell yoghurt
Vi tog en kula yoghurtglass med blåbärssmak till pajen. Smulpajen innehåller varken fett eller socker, däremot en mycket liten mängd kokosolja och honung
Tillsätt yoghurten och mixa in den väl till en slät glassmet. 150g Frusen skivad banan. 1dl Turkisk/grekisk yoghurt. Vill man ha glassen lite sötare (beroende på sötman i jordgubbarna och bananan) så kan man tillsätta 1 msk eller önskad mängd honung till glassen. Dela gärna4000 150g Frusen skivad banan
Lägg frusen mango (ca 200g för två pers) i en mixer, funkar även bra att bara använda en stavmixer. Blanda med ca 2 matskedar yoghurt & 1 tsk honung. ca 2 matskedar yoghurt. 1 tsk honung
Rör ner crème fraiche och yoghurt, smaka av med salt, peppar och ev mer vinäger. Såsen är rätt syrlig och om det inte är er kopp te kan man använda lingonsylt istället för frusna lingon eller söta såsen med lite honung