Smörj en bakform med löstagbar botten (ca 24 cm) med smör. Sätt ugnen på 170°. Vispa ägg och socker till en tjock och krämig konsistens och vänd försiktigt sedan ner mjölet blandat med bakpulvret
Raw frukttårta och cashew frukt smoothie. Att tänka på när man gör egen choklad är om man INTE vill att chokladen ska smälta när man tar ut den i rumstemperatur är att använda sig mest av kakao smör
ca 1 liter välvispad grädde, dock ej som smör. Vispa grädden i omgångar, ca 5 dl i taget, tjock men ej som smör. ca 1 liter välvispad grädde, dock ej som smör
Rör ner det smälta smöret, häll smeten i en smörd och bröad långpanna (30x40 cm). Vispa ägg och socker poröst till tårtbotten, tillsätt mjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker
Rör ner det smälta smöret, häll smeten i en smord och bröad långpanna (30x40 cm). 150 g smält Smör. Vispa ägg och socker poröst till tårtbotten, tillsätt mjöl blandat med bakpulver och vaniljsocker
Smörj och bröa en form. Smält smöret, häll i vatten och låt koka upp. 75 g smör eller margarin (vi använder mildas mjölkfritt). 75 g smör eller margarin (vi använder mildas mjölkfritt)