Tyckte ärligt talat det var lite svårt att veta hur jag skulle dekorera, hur mycket jag kunde lägga dit utan att det blev en fruktsallad utan fortfarande såg bra ut
Det var rester för mig idag till middag ifrån gårdagens köttfärssås & zucchinipasta men vi lyxade till det lite extra med en efterrätt i form av en fruktsallad gjord på honungsmelon, jordgubbar och passionsfrukt som toppades med vispad kanelgrädde
Det var en dåligt vald morgon för saltsug då äggen var slut, knäckebröden och skinkan likaså. Den vanliga ordningen för frukostbeskrivningen brukar för mig vara gröt med fruktsallad, toppad med jordnötssmör
Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten. I resten av majonäsröran häller du i den hackade frukten och den hackade skinkan
Låt spadet från fruktsalladen rinna av i god tid och hacka sedan frukten. I resten av majonäsröran häller du i den hackade frukten och den hackade skinkan
Efter det kryddiga passar en frisk fruktsallad perfekt. 100 g rökt renkött i skivor, eller annat rökt kött som fårfiol eller skinka. 100 g rökt renkött i skivor, eller annat rökt kött som fårfiol eller skinka
Servera med grädde, sylt, glass, socker, chokladsås, färska bär, fruktsallad eller nåt annat gott. Jag blir ofta sugen på att göra lite matigare våfflor med tex pesto i smeten och lufttorkad skinka till eller dill i smeten och räkor på toppen