Den här fruktsalladen kan jag verkligen rekommendera till efterrätt. Ljummen fruktsallad. 2 päron. Värm fruktsalladen i ugn i 175 grader i 10-12 minuter. 2 päron
Variera din fruktsallad efter säsong. Om du ska servera fruktsalladen vid senare tillfälle kan du vänta med att hacka bananerna eftersom de mörknar snabbt
4 800 g blandad frukt och bär, t ex persika, ananas, jordgubbar, päron och kiwi 1 - 2 msk riven kokos eller kokosflakes 100 g riven vit choklad 2 dl crème fraiche 1 - 2 krm vaniljpulver (eller efter smak) 1 dl finhackade sötsalta mandlar Lägg till i inköpslistan
Igår gjorde jag fruktsallad, men åt den inte. Fruktsalladen bestod av. Fruktsalladen bestod av. 1 päron. 1 äpple 1 päron 1 persika 1 mango 2 filéade apelsiner