Fruktpaj smält smör recept

Fruktpaj från Vinnersjö

Fruktpaj från Vinnersjö

Rör ihop smör, vetemjöl, bakpulver, 1tsk vaniljsocker och strösocker till en deg och tryck ut i en pajform. 200 g smält margarin
Fruktpaj

Fruktpaj

Smält gelén och pensla över frukten. 125 g smör. Arbeta ihop ingredienserna till pajdegen och låt den vila i kylen c
Fruktpaj

Fruktpaj

Smält apelsinmarmeladen och vattnet i en kastrull på svag värme. 100 g smör 2 1/4 dl vetemjöl 1/4 tsk bakpulver 1/4 dl socker   Fyllning.   100 g smör
Mycket god fruktpaj

Mycket god fruktpaj

Smältsmöret till pajdegen, låt svalna. Häll på det avsvalnade smöret. 150 g smör. Blanda mjöl, socker och bakpulver
Troligen sommarens godaste rabarberpaj!

Troligen sommarens godaste rabarberpaj!

Smältsmöret och rör ihop alla ingredienserna. Fruktpajer kan göras på många olika vis, och i år bidrog nog min mamma med det godaste och bästa rabarberpajsreceptet för 2011. 100 gr smältsmör
Päron- och blåbärspaj

Päron- och blåbärspaj

Svärmor Signe bjöd på den godast fruktpajen jag någonsin smakat. Smältsmöret, blanda i socker, mjöl, salt och bakpulver

Kalas i dagarna två

Även idag blev det dessert, dock inte lika fina som gårdagens princesstårtor utan fruktpajer med glass till
Färgsprakande fruktpaj

Färgsprakande fruktpaj

Smält apelsinmarmeladen och vattnet i en kastrull på svag värme. 100 g smör2 1/4 dl vetemjöl1/4 tsk bakpulver1/4 dl sockerFyllning. Recept och bild kommer från Vegoinspirera 100 g smör
Enkel fruktpaj

Enkel fruktpaj

Smältsmöret och blanda med resten av ingredienserna till en deg. 150 g smör. Sätt ugnen på 225 grader. Fyll pajformen nästan till bredden med vald fyllning
Smarrig ananaspaj

Smarrig ananaspaj

Är annars inte så förtjust i fruktpajer men den här är sååå smarrig. 150 g smältsmör. 150 g smältsmör. Blev bjuden på den här grymt goda pajen av min vän Märta och var såklart tvungen att göra den själv några dagar senare - redan en favorit
Rabarberpaj med kokos

Rabarberpaj med kokos

Servera till bär- eller fruktpaj. Smältsmöret. Smörj en pajform och lägg rabarbern i botten. Blanda de torra ingredienserna och häll ner smöret

Key Lime Pie

Smältsmör och blanda med digestivesmulorna. Inte heller hade jag smakat kondenserad mjölk rakt ur burk och att det skulle vara sött visste jag men inte att det skulle smaka som smält vit choklad

3:ans fruktpaj

100 g smältsmör. Lägg frukten i en pajform och blanda övriga ingredienser och lägg det sedan över frukten

Fruktpaj med knaprigt täcke

Smält fettet. 150 g margarin eller smör. Ugn 225º. Fyllningen. Häll ananas med spad i en skål. Klipp aprikoserna i mindre bitar

Fruktpaj med knäckigt täcke

smältsmöret och rör i det. 100 g smör. Blanda dom torra ingredienserna i en bunke. Vispa upp ägget med en gaffel och blanda i

Bär/fruktpaj

Smältsmöret i en kastrull, häll alla torrvaror i en skål och sedan häll över de smältasmöret. 175 g smältsmör

Fruktpaj med honungstosca

I en annan kastrull smältessmöret tillsammans med mandelspån och honung. Finfördela smör i en skål och arbeta samman med vetemjöl