Smältsmöret och rör ihop alla ingredienserna. Fruktpajer kan göras på många olika vis, och i år bidrog nog min mamma med det godaste och bästa rabarberpajsreceptet för 2011. 100 gr smältsmör
Smält apelsinmarmeladen och vattnet i en kastrull på svag värme. 100 g smör2 1/4 dl vetemjöl1/4 tsk bakpulver1/4 dl sockerFyllning. Recept och bild kommer från Vegoinspirera 100 g smör
Smältsmöret och blanda med resten av ingredienserna till en deg. 150 g smör. Sätt ugnen på 225 grader. Fyll pajformen nästan till bredden med vald fyllning
Är annars inte så förtjust i fruktpajer men den här är sååå smarrig. 150 g smältsmör. 150 g smältsmör. Blev bjuden på den här grymt goda pajen av min vän Märta och var såklart tvungen att göra den själv några dagar senare - redan en favorit
Smältsmör och blanda med digestivesmulorna. Inte heller hade jag smakat kondenserad mjölk rakt ur burk och att det skulle vara sött visste jag men inte att det skulle smaka som smält vit choklad