Fruktpaj aprikosmarmelad recept

Fruktpaj från Vinnersjö

Fruktpaj från Vinnersjö

Varm aprikosmarmeladen och häll den varm över frukten. 250 g aprikosmarmelad (en rulle). Pajskal. Rör ihop smör, vetemjöl, bakpulver, 1tsk vaniljsocker och strösocker till en deg och tryck ut i en pajform
Aprikospaj

Aprikospaj

dl aprikosmarmelad. Skär smöret i kuber. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg

Saftig fruktpaj

Smält en ”korv” aprikosmarmelad. Tryck ut smeten till pajskalet i en pajform och grädda 15 min i 175 grader

Fruktpaj

Värm upp aprikosmarmeladen med vattnet,skeda sen detta över pajen. 2 dl aprikosmarmelad. Blanda ingredienserna till pajskalet till en deg och tryck ut den i en pajform

Ulrikas goda fruktpaj

aprikosmarmelad. 2 dl aprikosmarmelad. Blanda de torra ingredienserna, blanda i smöret. Tryck ut pajdegen i en form

Aprikospaj

5 dl aprikosmarmelad. Skär smöret i kuber. Hacka ihop smör, mjöl och socker till en smulig massa. Tillsätt vattnet och arbeta ihop till en deg